top of page

El bacallà Skrei.


Des de mitjans de febrer fins a finals de març, arriva als nostres mercats l'skrei, una varietat de bacallà frec que és

una autèntica delícia.

Aquest bacallà nomada realitza una migració desde les aigues fredes del mar Barents a Noruega, fins les illes Lofoten. En aquestes illes és on es capuren durant els mesos mes freds de l'any.

Per preparar-se per a aquesta migració de tants quilòmetres per les aigues congelàdes de l'Artic, l'skrei necessita acomular grassa, i s'alimenta majoritariament de marisc , fets que fan que tingui aquestes característiques tant especial, com és un gust més intens i una carn més tendre.

..................................................................................................................................................................................................................

Desde mediados de febrero hasta finales de marzo, llega a nuestros mercados el skrei, una variedad de bacalao fresco que es una auténtica delicia.

Este bacalao nómada, que es el significado de la palabra skrei, realiza una migración desde las frías aguas del mar de Barents en Noruega hacia las islas Lofoten, a las que se dirige para desovar. En dichas islas es donde se realiza su captura en los meses más fríos del año.

Para prepararse para dicha migración de muchos miles de kilómetros en aguas congeladas del Ártico, el skrei necesita acumular grasa y se alimenta a base de mariscos, lo que hace que tenga unas características organolépticas especiales, tales como un sabor más intenso, y una carne más jugosa.


Posts anteriors
bottom of page